Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Make it happen !!

 

"Kicsim, láttalak már kiöltözve, láttalak már a sulis ruhádban, láttalak már meztelenül, láttalak már az edző ruhádban, kócós hajjal, smink nélkül, láttalak már sírni, mosolyogni, nevetni, idegesen, láttalak már aludni, ébredezni, bolondosan, élettel telien. Mindig ugyanaz a gyöngyörű lány voltál."

 

 

 

 

Nem várhatsz mindig a tökéletes pillanatra. Néha elég bátornak kell lenned, hogy megtegyél valamit, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy azon gondolkodj mi történhetett volna.
 
 
 
 
 
 
 

538169_246689898777174_361902853_n.jpg

 
 
Emlékszel még milyen volt, amikor késő estig fent maradtunk hogy beszélgessünk egymással? Az egy kicsit hiányzik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Megváltoztál, megváltoztam, mindenki változik. A különbség az, hogy néhány ember jobb emberré változik, de vannak sajnos olyanok akik rosszabbá változnak, anélkül hogy erre rájönnének.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Egy nap találkozni fogsz egy sráccal, aki tudni fogja, hogyan eszel, hogyan iszol, hogyan táncolsz, ismerni fogja az illatodat. Tudni fogja milyen az arcod a smink alatt, mennyire szereted a csokit, hogy milyen bolond tudsz néha lenni, hogy néhány tv műsor mennyire boldoggá tud tenni. Tudni fogja, hogy milyen hisztis tudsz lenni amikor fáradt vagy, hogy azt gondolod, hogy milyen rosszul nézel ki a Facebook képeiden. Mindent tudni fog rólad. És tudod mi lesz? Szeretni fog téged.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

601030_246365022142995_309136381_n.jpg

 

Arra a srácra várj, aki értékelni fog. Arra, aki egy átlagos pillanatból varázslatosat csinál; arra a fajta srácra, aki kihozza belőled a legjobbat, és jobb emberré tesz. Arra a srácra várj, aki a legjobb barátod lesz; arra aki eldobna mindent, csak hogy veled legyen, nem számít milyenek a körülmények. Arra a srácra várj, aki úgy megnevettet, mint senki más. Arra a srácra várj, aki felakar vágni veled az egész világnak, úgy hogy nincs rajtad smink, de megbecsüli amikor miatta sminkeled ki magad. És ami a legfontosabb, hogy arra a srácra várj, aki a világegyeteme központjába tesz téged, mert nyílvánvalóan a tiedben is ő van. ♥ :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hibát követünk el a szex-el a románcért. A srácok azt gondolják, hogy egy lányt megdönteni már románc. A szex könnyű, akárkivel megteheted. A románc az amikor valaki besétál a szobába, és neked eláll tőle a lélegzeted. A románc az, amikor két ember táncol, és tökéletesen összeillenek. A románc az, amikor két ember sétál egymás mellett, és hirtelen azon találják magukat, hogy egymás kezét fogják, és nem tudják hogyan történt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tudom, amikor először együtt voltunk mindenki szétakart minket választani. Azt mondták, hogy a kapcsolatunk úgysem tart majd sokáig, és még mindig ezt mondják. De mi bebizonyítjuk nekik, hogy tévednek, azt akarom hogy örökké az életembe maradj, és a szívembe. Tudom, hogy az örökké egy nagyon hosszú idő, de nem elég hogy eltöltsem veled, és hogy kimutassam mindennap mennyire szeretlek és törődök veled.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
’ Mérhetetlenül, eszeveszetten, igazán hiányzol, és ez nem költői túlzás most. Biztosan ismered azt a fajta hiányt, amikor ‘jó-lenne-ha-itt-lenne-valaki-mellettem’ - na, ez nem olyan. Ez annál jóval erősebb, szinte már fáj, hogy nem vagy itt velem. Bár még sosem éreztem ezelőtt, de szerintem ez amit most érzek, nem más mint a tipikus ‘egyszerűen-szükségem-van-rád’ hiányérzet. ‘
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tudod mi a te bajod? Túl gyorsan kötődsz. És ha egyszer kötődsz valakihez, bármit megteszel hogy megfelelj neki, és hogy boldoggá tedd. Sosem arról van szó, hogy te mit akarsz, mindig más érdekeit nézed a sajátod előtt. Túl sok lehetőséget adsz az embereknek, akik túl könnyen feladják, ők ezt nem érdemlik meg. Kihasználnak téged, és befolyásolható leszel. De te jól megvagy úgy is, mert ők ott vannak az életedben, és te csak ennyit akarsz. És még ha át is vernek, te akkor is ott leszel nekik. Mert ez vagy te, ilyen vagy te. Ha egyszer kötődsz valakihez, foglyul ejtik a szívedet, és mindig lesz benne helyük. És ezért olyan nehéz most őt elengedned.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A lányok sokkal többek, mint amennyinek látszanak. Többek, mint a smink, a ruhák, a cipők, a táskák, a napszemüvegek, a külsőségek. Annyival többek vagyunk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sajnálom, hogy néha féltékeny vagyok és túlreagálom a dolgokat. De ez csak azért van, mert nagyobb az esély arra, hogy én veszítelek el téged, minthogy te engem. :\
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Életem minden egyes pillanatában szól idebenn egy dal. Lehetek boldog, vagy akár szomorú, egy biztos: mindig van hozzá háttérzene. Sajnos nagyon kevesen képesek meghallani a dalomat, de talán ez nem is fontos.. a lényeg, hogy én halljam. Mindenkinek meg van a maga saját dala. Néha, nagyon ritkán azonban észreveszem, hogy más is ugyanúgy ‘táncol’, ahogyan én. Olyankor közelebb lépek hozzá, elmosolyodom, kézen fogom és igyekszem nem elereszteni többé. Hiszen nincs is varázslatosabb annál, mint amikor ugyanaz a dal csendül fel két emberben. :)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A vodka tisztán jó, a szex pedig mocskosan !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lehet, hogy kitöröltem az üzeneteidet, de sosem fogom elfelejteni amiket írtál. Lehet, hogy már nem beszélünk, de sosem fogom elfelejteni a hangodat. Lehet, hogy már nem szoktál megölelni, de sosem fogom elfelejteni az illatodat. Mindent amit együtt csináltunk, megőrzöm a szívemben.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Régebben sírva feküdtem az ágyamban, most csak fekszem üres kifejezéssel az arcomon. Sosem gondoltam volna, hogy megfogom szokni a fájdalmat, de így lett.
 


 

 

 

 

 

 

 


Hiányzik az érzés, hogy megint szerelmes legyek. Hiányzik, hogy valaki nagyon szeressen. Hiányoznak a cuki üzenetek attól, aki nagyon sokat jelent nekem. Hercegnőnek akarom érezni magam, annak a srácnak a karjai közt aki úgy bánik velem, mintha az lennék. Megint szerelmes akarok lenni, azt akarom hogy legyen valaki aki a végsőkig küzd értem. Szükségem van valakire, aki nem mond le rólam, valakire aki örökké megőrzi az együtt töltött pillanatainkat. ♥

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tetszem neked? Lélegezz, ha igen; nyald meg a könyököd, ha nem.

 

 

 

 


Amikor betöltöd a 18at, legálisan csinálhatod azokat a dolgokat, amiket már 14 éves korod óta csinálsz.

 


 

 

 

 

 


Bár sose tetszettél volna meg. Bár sose pazaroltam volna arra az időmet, hogy veled beszélgetek, vagy rád gondolok. Bár sose aggódtam volna, és sose érdekelt volna, hogy mennyire figyelmen kívül hagysz. Bár sose izgultam volna ennyire, amikor éreztetted velem hogy különleges vagyok. Bár sose hittem volna el a szavaidat. Bár sose lettek volna reményeim feléd. Bár sose próbálkoztam volna, úgy hogy tudom hogy ugyanazokon a dolgokon fogok keresztül menni. Mert a végén, az egyetlen akinek fájni fog, az én vagyok.

 


 

 


 

 

 


Hiányzol, de nem akarom megismételni a történetet. Már ismerem a végét.

 


 

 

 

 

 


A világ leghosszabb távolsága, amikor melletted állok és te nem is tudsz róla, hogy szeretlek.

 


 

 

 

 

 

"Emlékezz arra amikor egész éjjel buliztunk, hazudtunk, hogy megkóstoljuk az igazi élet ízét, részegre ittuk magunkat a városban. Azt hittük a szerelem sose fog újra ránk találni. A smink csak úgy lefolyt az arcomról, miközben ott hagyott az a srác, csak annyit tudtam mondani "Utálom ezt a fiút..." Ez tesz minket lányokká. Mindannyian a mennyországot keressük, a szerelem számunkra a legfontosabb "

 


 

 

 

 

 


Talán igazából sose szeretett. Csak azt az érzést szerette, hogy valaki itt van neki, és hogy valaki végre érdeklődik iránta. Sosem engem szeretett, hanem a tudatot, hogy én szeretem.

 


 

 

 

 


A szememben a pillanat már régóta elégett, te voltál a pont, amikor egy életre elég lett minden olyan kalandból, aminek fáj a vége. Utólag mégis belátom, hogy azért megérte...

 


 

 

 

 


Ez azoknak szól, akik a legerősebben próbálkoznak elég jók lenni mindenkinek; akik órákat töltenek azzal, hogy idézeteket olvasgatnak; akik ugyanazt a dalt ezerszer meghallgatják, mert jelentőteljes a dalszövege; akik sokkal többet érdemelnek mint amit megkapnak, és hajlandan küzdeni érte, és azoknak akik a hullócsillagoknál olyan valakire pazarolták a kívánságukat, aki sose fog velük törődni.

 


 

 

 

 

 


A búcsú akkor fáj a legjobban, amikor az emberek ki se mondják.

 


 

 

 

 

 


Mindig úgy tűnik, mintha csak egy embert szerethetnél a világon. És aztán rátalálsz valaki másra, és vicces lesz, hogy az aggódás volt számodra a legfontosabb.:)

 


 

 

 

 

 


Eljön az amikor rájössz, hogy olyan sokat tettél meg valakiért vagy valamiért, hogy az egyetlen lehetséges lépés az hogy megállsz. Magára hagyod. Elmész. Nem az, hogy feladod, és nem az hogy már nem próbálkozol. Ami a tied az végül úgyis a tied lesz, és ami nem, az nem számít mennyire erősen próbálkozol, sosem lesz a tied.

 


 

 

 

 

 

 

 Fiúk a veszekedésben: Gyűlöllek, bazdmeg!
Lányok a veszekedésben: A szemeid egyenletlenek, és dagadt vagy, és egy figyelemfelkeltő ribanc vagy, és buta vagy, és fogadok hogy csak azért vannak jó jegyeid, mert lefekszel a tanáraiddal. Amúgy meg, lefeküdtem a pasiddal. És töröltelek facebookról, és remélem a hátralévő életedet csak macskákkal fogod leélni, és jó távol tőlem. Utóirat: az anyád lefeküdt a jóga tanároddal. Bye, picsa.
:DDDDDDD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Őszintén, tudod mit? Folyamatosan próbálok úgy tenni, mintha jól lennék. Egyfolytában próbálom elrejteni a szomorú érzéseket, a fájdalmas indulatokat, és a megmagyarázhatatlan érzéseket ami fáj a szívemben. Mindig azt mondom magamnak, hogy egyedül is lehetek boldog, hogy most már tovább léphetnék. De az az igazság, hogy összevagyok zavarodva. Mindig azt gondoltam, hogy az élet rendben lesz egy törött szerelmes történet után. Azt, hogy sokkal jobb lesz egymás nélkül élni, mert éltem egyedül az életemet mielőtt megismertem őt. De nem olyan könnyű elengedni az emlékeket, a boldog pillanatokat, amiről azt gondoltad örökké fognak tartani. Nem olyan könnyű elfelejteni azokat az édes üzeneteket, a testi dolgokat, meg minden mást. Nem olyan könnyű csak eldobni ezeket. És kíváncsi vagyok, neki ezt vajon könnyű megtenni?! Lehet, hogy minden amink volt neki csak egy játék volt? Vajon ő sírt éjszakánként, miközben rám gondolt?! Vajon még vissza akar engem kapni?! Vagy egy része még mindig vágyik rám?! De tudod mi van? Nem tud nem érdekelni, nem tudlak nem szeretni. És még ezekben az időkben is róla van szó. A szívem még mindig őt akarja. Még mindig ő az akit akarok az életembe.