Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A barátságról

 

feet-girls-fashion-girl-hot-street-08d2053df5e64839125d8cf784791d3b_h.jpg

 

„Sajnos nem mindig válnak valóra az álmaink, viszont az igaz barátaink mindig mellettünk állnak, hogy kijózanítsanak.”

 

 

gossip-girls-terry-richardson-3-1.jpg

"Ha az összes barátom leugrik egy hídról,én nem ugrom velük.
Lent várok,hogy elkaphassam őket."

 

 

all_i_have_to_do_is_dream_by_iza87.jpg

"Barát az,aki akkor is velünk tart,amikor az egész világ ellenünk fordul."

 

 

 

gyerekkkkk.jpg

"Sosem lesznek barátaid,ha hibátlan embereket keresel."

 

 

 

fsdf.jpg

"A jó barát garantálja,hogy kihoz a börtönből,de az igazi barát ott fog ülni melletted,amíg ki nem szabadulsz."

 

 

kep.jpg

Nem az az igazi barát, aki szenvedéseink közepette szánalommal fordul felénk, hanem aki irigység nélkül tudja szemlélni bologságunkat.

 

 

 


Az én barátnőim, mikor sírok, átölelnek szorosan, mikor egyedül szeretnék lenni, velem vannak és támogatnak. Mikor látják, hogy kudarc előtt állok, segítenek túl lépni azon ami bánt. Mikor összeroppanok, és megpróbálom nem kimutatni, ők akkor is látják. Mikor hülyeséget csinálok, megmondják az igazat, akkor is, hogyha az fáj. Mikor boldog vagyok, akkor örülnek velem. Mikor nevetek, nevetnek velem, és rajtam hogy milyen hülye is vagyok néha. De az a legfontosabb, hogy akár szárnyalok az örömtől, vagy hogyha legszívesebben elbújnék az élet elől, mert annyira fáj, ők megértenek, támogatnak, és segítenek nekem.
 
 
 
 
 
 
 
 
~ A barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben, és elfogad annak, aki vagy.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kell lennie egy barátnak aki észreveszi, ha egy könnycsepp ül a szemedben.Aki nem fél ott hagyni, mert tudja, ha szükséged van rá, úgyis hívod. Kell egy barát, aki azt mondja: Figyu, most nincs minden rendben, de én tudom, hogy erős vagy és túl teszed magad rajta. Most egy roncs vagy és nem akarlak így látni. Először tedd helyre magadban a dolgokat és aztán hívj, ha úgy érzed. És tudnod kell, én midig szeretlek és bízom benned!♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kisebb-nagyobb veszekedések, órákig tartó nevetések, ici-pici beszédszünetek, együtt töltött éjszakák és nyári szünetek.. történhet bármi: tejben-vajban, trében-bajban, az igazi barátságok örökké tartanak...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az igazi barátok nem azok, akikkel leülsz egy órácskára dumálni és iszogatni. Az igazi barátokkal nem kell mindennap találkozni, az ember egyszerűen tudja, hogy ott vannak, ha szükség van rájuk :)